Vedia tarjoaa digitaalisia logistiikan lisäarvopalveluita monille eri toimialoille.

Puhtaampi logistiikka ja päästöjen seuranta

Puhtaamman ja vastuullisemman logistiikan merkitys kasvaa jatkuvasti asiakkaille, yrityksille,ja julkiselle sektorille. Hankintapäätöksiä varten tarvitaan luotettavaa ja reaaliaikaista tietoa logistiikan päästöistä. Helppokäyttöinen ja läpinäkyvä päästötieto varmistaa päätösten lainmukaisuuden ja auttaa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan.

CVW – Clean Vehicle Wizard

CVW on verkkopohjainen työkalu, jonka avulla CO2-päästöt saadaan huomioitua osana hankintaprosessia

CVW-työkalu

Carbonose

Carbonose on itsenäinen ratkaisu paikalliseen päästöjen (mm. CO2) seurantaan

Carbonose

Logistiikan tehostaminen ja rahdin seuranta

Liikenne on yksi isoimmista ilmastonmuutoksen ja päästöjen aiheuttajista. Kuitenkin tavaroiden kuljettaminen on kriittistä nykyisessä yhteiskunnassa.
Globaalit toimitusketjut ovat monimutkaisia ja niiden johtaminen on keskeistä tehokkaalle liiketoiminnalle. Luotettava, reaaliaikainen tieto, joka on liiketoimintaprosessien käytettävissä mahdollistaa kehittämisen ja tehokkaan päätöksenteon. Rajanylityksen sujuvuus on kriittistä kansainväliselle logistiikalle.

Vedia eSeal

(e-sinetti) globaaleihin kuljetuksiin

Vedia eSeal

Vedia Drive kaluston ja rahdin seurantaan

Vedia Drive on kokonaisvaltainen kaluston- ja rahdinseurantaratkaisu

Vedia Drive

Road side Management Unit (RMU)

Road side Management Unit (RMU) on kehitetty tuomaan nopean ja turvallisen kommunikaatiolinkin ajoneuvojen ja infrastruktuurin välille (V2X)

Road side Management Unit (RMU)

Kotiinkuljetuspalvelu kivijalka- ja verkkokaupoille

Claus on selainpohjainen pakettien toimituspalvelu. Claus-liikkeenä asiakkaasi voi pyytää sinua lähettämään tuliaisensa kaikkialle maailmassa. Claus-palvelu standardoituineen laatikkoineen tekee pakettien lähettämisestä helppoa. Skannaa asiakkaan tiedot, kirjaa tuliaista koskevat tiedot, ja tulosta valmiit dokumentit pakettia varten. Asiakas maksaa paketin lähettämisen ostoksensa yhteydessä.

Vedia Claus

Pilvipohjainen kotiinkuljetuspalvelu kivi- ja verkkokauppiaille. Kokeile itse!

Vedia Claus