Happy holidays! Vedia

On yleisesti tiedossa, että Joulupukki vierailee yli 90 miljoonassa kodissa joka jouluaatto. Tämän takia pukin reen on kuljettava valon nopeudella, joka on lähes 300 000 000 metriä sekunnissa. Joulupukin reki on varsin päästötön sillä sen voimanlähteenä on yhdeksän poroa (Petteri Punakuono, Ailu, Suivakka, Mutsikki, Valkko, Tilkku, Sipsu, Täpy, Turpo, Pyry, Kipinä, Maskotti, Saukki ja Poku). Varmaan tiesitkin, että Petteri liittyi porotokkaan yhtenä myrskyisenä jouluyönä ja valaisi kulkua hohtavalla nenällään. Lentokykynsä porot ovat saaneet joulun taian seurauksena.  

Joulupukilla tuntuu siis olevan lahjakuljetusten ekologisuus ja toiminta hyvin hallussa. Alla muutamia ideoita, joilla kuljetuksiin voitaisiin lisätä hieman enemmän älyä:

  • Joulupukin päästöjen laskeminen: CVW työkalu ei vielä tarjoa porokäyttöisten ajoneuvojen päästötietoja mutta nämä olisi lisättävissä kunhan porojen ruokinnasta on hieman enemmän tietoja
  • Lasten (ja aikuisten) odotusajan minimoiminen: reaaliaikaisen karttanäkymän, CaaS Map:in avulla jouluaatosta poistuu turha odottelu ja kiire kun Pukin saapumisaika on tarkalleen tiedossa.
  • Lisäturvaa arvokkaille lahjoille: CaaS eSeal varmistaa hälytysten avulla reen olinpaikan silloinkin kun Joulupukki on jakamassa lahjoja
  • Pssst.. Jos jostain syystä tulet toisiin ajatuksiin kuljetuksien suhteen. Suosittelemme Claus -palveluamme, joka vie paketit suoraan ovelta ovelle.

Työskentelemme kovasti saadaksemme tämän markkinoille ensi jouluksi. Sitä odotellessa toivomme kaikille rauhaisaa joulun aikaa.

You might also like