Vediafi Oy on Suomalainen yritys, jonka myymät ja kehittämät ratkaisut tehostavat logistiikkaa ja tekevät siitä ympäristöystävällisempää. Ratkaisuissa yhdistyy laaja osaaminen mobiili-, paikannus-, IoT- ja datapohjaisista palveluista. Ratkaisuja myydään Clean Vehicles Wizard(CVW) palvelu auttaa analysoimaan ja raportoimaan ajoneuvojen CO2 -päästöt, Vedia Drive on kokonaisvaltainen ratkaisu ajoneuvojen, kuljetusten ja tavaroiden seurantaan, Vedia CaaS (lisäarvopalvelut logistiikkapalvelutarjoajille, kunnille ja rahdinantajille) ja Vedia Claus (kivijalka- ja verkkokaupan kotiinkuljetuspalvelut) brändien alla.

Vediafi Oy:n tarina alkoi vuonna 2013, jolloin ensimmäiset palvelut kehitettiin rajanylittävään henkilöliikenteeseen. Ensimmäisinä vuosina keskityimme lähinnä henkilöliikenteen sujuvuutta ja ympäristöystävällisyyttä parantaviin palveluihin kuten jaettuihin kuljetuksiin. Vuonna 2016 tehtiin ensimmäiset viimeisen mailin logistiikkaan liittyvät pilotit ja melko pian sen jälkeen painopiste siirtyi kokonaan logistiikan palveluiden kehittämiseen. Vuonna 2017 aloitimme CaaS (Corridor as a Service) konseptin määrätietoisen kehittämisen. Sittemmin konsepti on kehittynyt yllämainituiksi Vedia CaaS ja Vedia Claus ratkaisuiksi Business Finlandin, CaaS Nordic ekosysteemin ja Euroopan komission tuella.

Tänä päivänä olemme ketterä ja nopeasti kehittyvä yritys, jossa työskentelee noin 20 ammattilaista yhdessä muun CaaS kumppaniekosysteemin kanssa Pohjois-Euroopan ja Saksan alueella. Tulevaisuudessa keskitymme toimintamme laajentamiseen kansainvälisesti ja kehitämme uusia palveluita asiakkaiden tarpeisiin.

Johto

Matti Lankinen CEO
Matti Lankinen, CEO

+358 50 557 1152
matti.lankinen@vedia.fi

Lasse Nykänen
Lasse Nykänen, Director Projects

+358 50 303 1268
lasse.nykanen@vedia.fi

Myynti

Juha Karppinen
Juha Karppinen, sales

Vedia Drive, Iot solutions
+358 41 729 5182
juha.karppinen@vedia.fi

    Asiakaspalvelu

    support@vedia.fi