Vediafi Oy on Suomalainen yritys, jonka myymät ja kehittämät ratkaisut tehostavat logistiikkaa ja tekevät siitä ympäristöystävällisempää. Ratkaisuissa yhdistyy laaja osaaminen mobiili-, paikannus-, IoT- ja datapohjaisista palveluista. Ratkaisuja myydään Clean Vehicles Wizard(CVW) palvelu auttaa analysoimaan ja raportoimaan ajoneuvojen CO2 -päästöt, Vedia CaaS (lisäarvopalvelut logistiikkapalvelutarjoajille, kunnille ja rahdinantajille) ja Vedia Claus (kivijalka- ja verkkokaupan kotiinkuljetuspalvelut) brändien alla.

Vediafi Oy:n tarina alkoi vuonna 2013, jolloin ensimmäiset palvelut kehitettiin rajanylittävään henkilöliikenteeseen. Ensimmäisinä vuosina keskityimme lähinnä henkilöliikenteen sujuvuutta ja ympäristöystävällisyyttä parantaviin palveluihin kuten jaettuihin kuljetuksiin. Vuonna 2016 tehtiin ensimmäiset viimeisen mailin logistiikkaan liittyvät pilotit ja melko pian sen jälkeen painopiste siirtyi kokonaan logistiikan palveluiden kehittämiseen. Vuonna 2017 aloitimme CaaS (Corridor as a Service) konseptin määrätietoisen kehittämisen. Sittemmin konsepti on kehittynyt yllämainituiksi Vedia CaaS ja Vedia Claus ratkaisuiksi Business Finlandin, CaaS Nordic ekosysteemin ja Euroopan komission tuella.

Tänä päivänä olemme ketterä ja nopeasti kehittyvä yritys, jossa työskentelee noin 20 ammattilaista yhdessä muun CaaS kumppaniekosysteemin kanssa Pohjois-Euroopan ja Saksan alueella. Tulevaisuudessa keskitymme toimintamme laajentamiseen kansainvälisesti ja kehitämme uusia palveluita asiakkaiden tarpeisiin.

Myynti

Clean Vehicles Wizard / CVW, Vedia claus

Aleksanteri Gyllenbögel

+358 40 500 2070
alex.gyllenbogel@vedia.fi

vedia caas, iot solutions

Juha Karppinen

+358 41 729 5182
juha.karppinen@vedia.fi

  Asiakaspalvelu

  support@vedia.fi

  Johto

  CEO

  Matti Lankinen

  +358 50 557 1152
  matti.lankinen@vedia.fi

  Director, Projects

  Lasse Nykänen

  +358 50 303 1268
  lasse.nykanen@vedia.fi