Vedia erbjuder digitala logistiska mervärdestjänster till många olika branscher.

Renare logistik och utsläppsövervakning

Betydelsen av renare och mer ansvarsfull logistik växer ständigt för kunder, företag och offentliga sektorn. Tillförlitlig och realtidsinformation om logistikutsläpp behövs för upphandlingsbeslut. Lättanvända och transparenta utsläppsdata säkerställer lagligheten av beslut och hjälp i kampen mot klimatförändringar.

CVW – Clean Vehicles Wizard

CVW är ett webbaserat verktyg som gör det möjligt att ta hänsyn till koldioxidutsläpp som en del av upphandlingsprocessen

CVW-työkalu

Carbonose

Carbonose är en oberoende lösning för lokal övervakning av utsläpp (inklusive koldioxid)

Carbonose

Förbättrad logistik och lastspårning

Transport är en av de största orsakerna till klimatförändringar och utsläpp. Godstransport är dock avgörande i dagens samhälle.
Globala försörjningskedjor är komplexa och deras ledning är central för effektiva affärer. Pålitlig information i realtid tillgänglig för affärsprocesser möjliggör utveckling och effektivt beslutsfattande. Gränsövergångarnas smidighet är avgörande för internationell logistik.

Vedia eSeal

(e-tätning) för global transport

Vedia eSeal

Vedia Drive övervakning av utrustning och last

Vedia Drive är en omfattande lösning för fordons- och lastspårning

Vedia Drive

Road side Management Unit (RMU)

Road Side Management Unit (RMU) har utvecklats för att ge en snabb och säker kommunikationslänk mellan fordon och infrastruktur (V2X)

Road side Management Unit (RMU)

Hemleverans för stenskor och onlinebutiker

Claus är en webbläsarbaserad paketleveransservice. Som en Claus-butik kan dina kunder be dig att skicka sina gåvor var som helst i världen. Claus-tjänsten med sina standardiserade lådor gör det enkelt att skicka paket. Skanna kundinformation, spela in presentinformation och skriv ut färdiga dokument för paketet. Kunden betalar för att skicka paketet vid inköpstillfället.

Vedia Claus

Molnbaserad hemleveransservice för sten- och webbhandlare. Prova själv!

Vedia Claus