Vedia Claus

Mikä Claus on? Mitä se tekee?

Claus on selainpohjainen pakettien toimituspalvelu. Claus-liikkeenä asiakkaasi voi pyytää sinua lähettämään tuliaisensa kaikkialle maailmassa. Claus-palvelu standardoituineen laatikkoineen tekee pakettien lähettämisestä helppoa. Skannaa asiakkaan tiedot, kirjaa tuliaista koskevat tiedot, ja tulosta valmiit dokumentit pakettia varten. Asiakas maksaa paketin lähettämisen ostoksensa yhteydessä.

Miksi valita Claus?

Vedia Claus, tuttavallisemmin Claus, on suomalainen CaaS (Corridor as a Service ) eli uudenlaisten pakettien toimituspalvelujen kehittämisen edelläkävijöitä. Se on kehittänyt Claus-palvelun edistämään suomalaisten liikkeiden myyntiä ja näkyvyyttä.

Digitaalinen näyteikkuna

Liikkeelläsi on Clausissa sisäänrakennettu digitaalinen näyteikkuna, joka näkyy matkailijan sovelluksessa.

Karttapalvelu

Claus-liikkeet näkyvät digitaalisella kartalla. Asiakkaan on helppo hahmottaa, mistä liikkeet löytyvät.

Dokumentit

Claus täyttää lähettämiseen liittyvät dokumentit automaattisesti. Tilauksen luonnin jälkeen tarvitsee vain tulostaa paperit pakettia varten.

Kuljetus ja seuranta

Claus huolehtii asiakkaittesi pakettien toimituksesta ja pakettien matkaa voi helposti seurata Clausista.

Oli tuliainen ostettu itselle tai ystävälle, muistuttaa se ihanasti tehdystä reissusta. Se muistuttaa myös liikkeesi tarjoamasta hyvästä palvelusta. Hyvää asiakaspalvelua tarjoava liike muistetaan ja sitä on helppo suositella muillekin.

Vedia Claus on pilvipohjainen kotiinkuljetuspalvelu, joka koostuu kahdesta sovelluksesta: toinen matkailijoille ja shoppailijoille toinen kivi- ja verkkokauppiaille. Sovellusta on molemmat web- ja puhelinapplikaatio.

Lue lisää www.claus.fi